nedjelja, 18. ožujka 2012.

Dunavski kup 2012! Prvi nastup izvan Hrvatske - uspješno!

Članovi OK Sova su odlučili nastupiti na 100-ak kilometara udaljenom natjecanju u Srbiji, pod nazivom Dunavski kup 2012. u organizaciji OK Neštin, kod mjesta Rohalj Baze. Na natjecanju je nastupilo oko 250 natjecatelja, a vrijeme je bilo pretoplo za ovo doba godine, pogotovo u odnosu na nedavne teške minuse. Na natjecanje smo odlučili ići bez pritiska uspjeha na istome, već da posjetimo jednu drugu i nama novu kartu, kao i da nastupimo među drugom konkurencijom.
Karta je bila reambulirana u siječnju i veljači ove godine, ali po izjavama naših natjecatelja putevi se nisu isticali kao što bi trebali kada se čita karta. Teren je prekrasan, otvorena šuma sa nijansama svj zelene boje, sa blagim usponima.
Iz kluba je nastupilo 6 natjecatelja, od kojih je samo njih troje uspješno završilo stazu, a ostatak je hrabro odustao nakon više od sata tumaranja ( i već spomenutih kritika na vidljivost staza ), ali svaka škola se plaća. treba čitati i druga obilježja na karti a ne samo puteve, jel tako?! To nije vrijedilo za našeg Luku Ivkovića, koji je u M16 kategoriji osvojio 3. mjesto, te najavio nastavak uspješnosti na natjecanjima, ali i izvan Hrvatske! Čestitamo!
Uglavnom, svi smo bili zadovoljni, pogotovo izraženom dobrodošlicom na natjecanje, od strane šredstavnika više O-klubova iz Srbije.
Ovo smo natjecanje iskoristili i za promociju našeg natjecanja, te su Lana i Sara "kačili" za brisaće letke, a voditelj kluba razgovarao sa predstavnicima klubova.

Evo i nekoliko slika da vidite kako je to izgledalo danas.


















Za prvi nastup Sova ove godine, sveukuono, nije loše!

Nema komentara:

Objavi komentar