ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Međimurje Open - kraj sezone 2012.

Za vikend 27. i 28. listopada 2012. godine, Sove su nastupile na posljednjem orijentacijskom ogledu u Hrvatskoj 2012. godine. Važno nam je bilo, zbog mogućih boljih postignuća u ukupnom poretku Sprint Kupa Hrvatske, te su svi bili nabrijani i neovisno o najavi velikog pogoršanja vremenskih prilika nastupili.
Prvoga dana, održano je Prvenstvo Hrvatske u noćnoj orijentaciji, gdje je po strašnoj kiši iz proloma oblaka, magli i noći Luka Ivković osvojio treće mjesto u kategoriji M16, Ivan Polić i Marko Matić su osvojili 2. i 3. mjesto u M20 kategoriji, a u Open kategoriji je Branko Polanec osvojio treće mjesto. Sve čestitke na ostvarenom upjehu! Slika nemamo jer nisu bili uvjeti za fotkanje mobitelom!
Drugoga dana je prirodu prekrio bijeli pokrivač i pahulje su lagano padale. Svi su bili nabrijani, te hrabro nastupili u namjeri da budu što bolji i podignu svoj plasman za 2012. godinu u Sprint Kupu Hrvatske. Nakon sabiranja rezultata u prvoj sprint utrci, Lana Pajčin je osvojila 2. mjesto u Ž12, a Matej Jakopec u M12, dok je Luka osvojio 4. mjesto u M16. Branko Polanec je osvojio prvo mjesto u Open kategoriji, Ana Iskra je osvojila 1. mjesto u Ž20, a Ivan Polić je osvojio 3. mjesto u M20. Na utrci je nastupilo 19 članova OK Sova.
U drugoj sprint utrci u Selnici Luka Ivković je osvojio 2. mjesto i dokazao svoju kvalitetu u jakoj konkurenciji u M16 kategoriji. Lana i Matej su osvojili 4. mjesto i "drvene" medalje, tužni zbog podbačaja, Ana Iskra je osvojila 1. mjesto u Ž20, dok je Branko Polanec osvojio 3. mjesto u Open kategoriji.
Ovo natjecanje je za sada najhladnije na kojem smo nastupili u svom kratkom vijeku. Nadamo se da će naši mladi to hrabro prebroditi, a stečeno iskustvo da će im koristiti u budućim utrkama.
Fotke možete vidjeti na fcb profilu našeg kluba!

Broj komentara: 6:

  1. Your website is fantastic. The colors and theme are fantastic.
    Are you the one who created this website? Please respond as soon as possible because I'd like to start working on my project.
    I'm starting my blog and I'm curious as to where you got this from or what theme you're using.
    Thank you very much! mobaxterm professional crack
    tuneskit drm crack
    teracopy pro crack
    god of war crack

    OdgovoriIzbriši
  2. To be honest, I don’t know how you manage to do such a good job every single time. Very well done!
    magoshare aweclone crak
    edraw viewer component for word crack
    tipard youtube converter crack

    OdgovoriIzbriši
  3. I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge to me.

    FIFA 22 Crack
    eFootball PES 2020 Crack
    pinnacle game profiler



    OdgovoriIzbriši
  4. Farming Simulator Crack is a strong and all-around completed section, yet doesn’t offer enormous news,it additionally makes the entire experience a tremendous time sink.
    SharePod Crack is a helpful iPod the board programming bundle utilized in your companion’s media library.
    Ashampoo PDF Crack permits you to make and view PDFs for nothing. It permits you to make PDFs by examining papers or any word document.What is more, post instruments, and a spellchecker, and reap, the hyperlink is incorporated along with different components alongside a pipette permitting you to embed drawings, stamps, comments, just as things.

    OdgovoriIzbriši