ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Međimurje Open - kraj sezone 2012.

Za vikend 27. i 28. listopada 2012. godine, Sove su nastupile na posljednjem orijentacijskom ogledu u Hrvatskoj 2012. godine. Važno nam je bilo, zbog mogućih boljih postignuća u ukupnom poretku Sprint Kupa Hrvatske, te su svi bili nabrijani i neovisno o najavi velikog pogoršanja vremenskih prilika nastupili.
Prvoga dana, održano je Prvenstvo Hrvatske u noćnoj orijentaciji, gdje je po strašnoj kiši iz proloma oblaka, magli i noći Luka Ivković osvojio treće mjesto u kategoriji M16, Ivan Polić i Marko Matić su osvojili 2. i 3. mjesto u M20 kategoriji, a u Open kategoriji je Branko Polanec osvojio treće mjesto. Sve čestitke na ostvarenom upjehu! Slika nemamo jer nisu bili uvjeti za fotkanje mobitelom!
Drugoga dana je prirodu prekrio bijeli pokrivač i pahulje su lagano padale. Svi su bili nabrijani, te hrabro nastupili u namjeri da budu što bolji i podignu svoj plasman za 2012. godinu u Sprint Kupu Hrvatske. Nakon sabiranja rezultata u prvoj sprint utrci, Lana Pajčin je osvojila 2. mjesto u Ž12, a Matej Jakopec u M12, dok je Luka osvojio 4. mjesto u M16. Branko Polanec je osvojio prvo mjesto u Open kategoriji, Ana Iskra je osvojila 1. mjesto u Ž20, a Ivan Polić je osvojio 3. mjesto u M20. Na utrci je nastupilo 19 članova OK Sova.
U drugoj sprint utrci u Selnici Luka Ivković je osvojio 2. mjesto i dokazao svoju kvalitetu u jakoj konkurenciji u M16 kategoriji. Lana i Matej su osvojili 4. mjesto i "drvene" medalje, tužni zbog podbačaja, Ana Iskra je osvojila 1. mjesto u Ž20, dok je Branko Polanec osvojio 3. mjesto u Open kategoriji.
Ovo natjecanje je za sada najhladnije na kojem smo nastupili u svom kratkom vijeku. Nadamo se da će naši mladi to hrabro prebroditi, a stečeno iskustvo da će im koristiti u budućim utrkama.
Fotke možete vidjeti na fcb profilu našeg kluba!

Nema komentara:

Objavi komentar