ponedjeljak, 29. listopada 2012.

SiBOpen 2013. - Osijek i Našice

Dragi naši,
pišem vam ovo pismo da vas obradujem viješću da ćemo i po treći put organizirati Slavonija & Baranja Open! To ćemo uraditi na dvije nove karte u Osijeku i Našicama, 23. i 24. ožujka 2013. godine. Prva utrka će biti utrka na srednje staze prostorom osječke Tvrđe i Copacabane, lijevom i desnom obalom Drave. Druga utrka će biti po otvorenoj šumi u blizini Našica, na srednje staze i bodovat će se za svjetksu rang listu (WRE).
U vezi istoga, pripremili smo web stranice natjecanja, pripremili fun page na fcb i sada je vrijeme aktivnog promoviranja našeg natjecanja, za koje ćemo se potruditi da bude najbolje do sada od nas!
Nadam se da ćete se odazvati u većem broju, neovisno o krizi u gospodarstvu, a i utrka nema taj vikend. Isto tako klincima započinju uskršnji praznici, pa ne moraju u školu.
Mi ćemo biti dobri domaćini, a od vas se samo traži dadođete pripremljeni, jer je početak sezone i samo najbolji će biti nagrađeni.
Toliko za sada od vaših prijatelja sa istoka Hrvatske, Baranje!
Najljepši pozdrav!
PS Rezultati oba dana će se zbrajati i imaćete mogućnost nadoknaditi zaostatak iz prvoga dana, jer će to biti dvije utrke na srednjim stazama!

Nema komentara:

Objavi komentar