nedjelja, 21. listopada 2012.

Nenina utrka - Jastrebarsko i Bjelovar - sprint!

Unazad tri tjedna članovi OK Sove su nastupili na dva natjecanja i isto toliko utrka koje se boduju za Sprint Kup Hrvatske i sove nastoje osigurati što bolji plasman na kraju sezone, a što pokazuju i njihovi rezultati:

Nenina utrka - Jastrebarsko 29. rujna 2012. godine

Sove su trčale po maloj šumi i oranicama uz Jastrebarsko, na karti 1:5000. U svojim kategorijama, nakon duže vremena opet smo pokazali lagani napredak u kvaliteti, iako se očituje nedostatak kondicije. Matej Jakopec je zauzeo 2. mjesto u kategoriji M12 i nastavlja svoj pohod na postolja na utrkama u Hrvatskoj. Lana je bila 5. i tužna svojim neuspjehom, te svjesna nedostatkom kondicije, kao i Luka Ivković, koji je zauzeo također 5. mjesto i zaključio kao i Lana, da treba više trčati. Stjepan je pogriješio, preskočivši jednu kontrolnu točku, što je posljedica velike želje za uspjehom i nedostatak koncentracije. Sve u svemu lijep izlet u Jastrebarsko i zagrijavanje za iduće utrke.

Bjelovar - sprint - 14. listopad 2012. godine

U Bjelovaru se trčalo po gradskoj karti, i po malom parku. Bila je brza utrka, a uspjeh je bio znatno bolji nego u Jaski. Matej je zauzeo ponovo 2. mjesto u M12, Lana je zauzela 2. mjesto u Ž12 i Luka 3. mjesto u M16. Danilo je pokazao da ima talenta, ali i manjak iskustva, te ćemo se strpiti do njegovog prvog postolja. Stjepan je bio četvrti i nadomak prvog odličja, sa malom greškom u M50. U M20 drugo mjesto je zauzeo Ivan polić i pokazao da se može biti među prva tri juniora. Vuzem Dino Thomas i Matija Posavec su zauzeli 2. i 3. mjesto u Openu.

Sve u svemu malo događaja, zadovoljni sa uspjehom, a pripremamo se za Međimurje Open, za noćnu utrku, prvu za većinu članova Sove.

Istaknut ću da smo dobili i novu prostoriju na nogometnom igralištu u Šećerani, te planiramo njeno uređenje i otvaranje za sve buduće ljubitelje o-sporta!

Nema komentara:

Objavi komentar