utorak, 12. lipnja 2012.

Kup Rijeke 2012 i Trofej Torpedo 2012!

Što da kažem! Mi smo mlad klub, sa malo članova, ali ostavljamo kontinuirano pozitivne tragove u arhivama rezultatskih postignuća na svakom natjecanju u orijentacijskom trčanju, na kojem se pojavimo. Tako je bilo i na ova dva natjecanja za vikenda u Rijeci i Kastavu, 09. i 10. lipnja ove godine. Prvoga dana, po izrazito sparnom i teškom vremenu našpi članovi su nastupili na sprint utrci na karti Marčeljeva Draga, te bili izrazito uspješni! Lana Pajčin, u kategoriji Ž12 osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, Matej Jakopec je u M12 osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, Vlado Trivunović je u M35 osvojio 5 mjesto, a Dalibor Sovilj u istoj kategoriji 8. mjesto. Ovdje ću istaći uspjeh naših mladih i čestitati im! 
Idućeg dana, po isto teškom vremenu, sparnom i toplom malo su se uspjesi zamijenili i tako je Matej Jakopec osvojio prvo mjesto u M12 (uvjerljivo bolji za preko 4 minute za drugim na stazi od 1,5 km), te osvojio zlatnu medalju i naslov Prvaka Hrvatske na srednje staze u kategoriji dječaci, dok je Lana Pajčin osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju, te postala viceprvakinja Hrvatske na srednje staze u kategoriji djevojčice! Vlado Trivunović je bio brončani u M21B!  Čestitke klincima, a Vlado je dobio nagradu! 
Vikend u Rijeci je bio izuzetno uspješan i nadamo se jednakom nastavku i u jesenjem dijelu sezone! Preko ljeta planiramo nastupiti i na Croatia Openu, najvećem natjecanju u orijentacijskom trčanju u Hrvatskoj na kojem će nastupiti preko 1000 natjecatelja iz preko 30 zemalja svijeta!

Nema komentara:

Objavi komentar