utorak, 11. rujna 2012.

Pehar za najbolji klub!


U sklopu 7. memorijala 7. gardijske brigade "Pume", članovi OK "Sova" nastupili su na dvije utrke u Parku Lužac i oko dvorca Trakošćan, 08. i 09. rujna 2012. godine. Ukupno je nastupilo 17 članova OK Sova. Prvog dana je teren bio takav da je zahtjevao znanje orijentacije, a drugoga dana je zahtjevao fizičku izdržljivost.
Od naših članova prvoga dana u Lušcu, Luka je bio 4., a Danilo 5. u kategoriji M16. Lana je bila 4 u Ž12, Ivan Gazić je bio 4., a Ivan Polić 5. u M20, Ana Iskra je bila 1. u Ž20, Ivan Rudec je bio 3. u M21B, a Vlado je bio 4. u M21B. Ostali su bili tu negdje. Za naglasiti je da je duži period bez karte ostavio traga na našim članovima.
Drugoga dana se stanje popravilo, aiko ne baš kako smo htjeli, te je Luka Ivković osvojio 3. mjesto u M16, Ana Iskra je bila 2. u Ž20, Josip Vrbić je bio 3. u M21B, a bilo je puno 4. i 5. mjesta.
Zbrajanjem svih bodova od svakog natjecatelja pojedinog kluba, Orijentacijski klub Sova iz Šećerane je skupio najviše bodova i tako osvojio pehar za "najbolji klub" na 7. memorijalu 7. GB, što nas je učinilo ponosnima i sretnima, iako su na proglašenju izostali naši članovi sa policijske akademije, jer su svi otišli do kombija, umjesto da čekaju proglašenje, ali to ćemo im oprostiti jer smo zahvaljujući njima uspjeli osvojiti taj, nama vrijedan prvi pehar!




Evo još nekoliko sličica....
 Luka i Danilo, prvog dana prije utrke, je rposlije utrke nisu bili raspoloženi za slikanje....hihihi
Luka gleda dvorac...


 Lana i Vlado, samo da im vjeruju da smo osvojili pehar, da imaju neki dokaz....
 Lana na zadnjoj KT drugog dana, ali opet bez medalje.....trčati!
                                                                      Mi na postolju!
                                                  svi osvajači medalja...

Nema komentara:

Objavi komentar